Schapendag Logo Jubileum 45jaar website
                       mark van de veerdonk C foto jaap reedijk 6766      

Mark van de Veerdonk eregast op de 45ste schapendag.

  

De bekende cabaretier Mark van de Veerdonk heeft enthousiast gereageerd op de uitnodiging om eregast te zijn.

Mark van de Veerdonk zal op 14 juli gehuldigd worden als eregast van het evenement dat al voor het 45e jaar wordt gehouden in het Brabantse Odiliapeel (gemeente Uden).

Stichting Ovilio is trots dat juist Mark van de Veerdonk tijdens het 45ste jubileum als eregast aanwezig zal zijn en verwacht mag worden dat hij zich tussen het aanwezige publiek zal begeven.

Mark zit al 35 jaar in het vak en heeft in bijna alle theaters in Nederland gezorgd voor een geweldige show, waarbij het ontiegelijk gelach en gebulder van het publiek vanzelfsprekend is.

Zijn nieuwste voorstelling “Geen Viking “ bevat weer een volstrekt ongeloofwaardig verhaal dat bij het publiek zeker in de smaak valt. Een verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwste voorstelling is weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen.

“Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Dieren, zoals paarden, hond, kat, kippen etc. maken een vanzelfsprekend onderdeel uit van het dagelijks leven van Mark en zijn vriendin. Ook is hij zeer betrokken bij het wel en wee van het buurtschap Slabroek in Uden. En jawel; in Odiliapeel heeft hij al eens de Schapendag bezocht en genoten van de vele activiteiten en attracties.

De schapendag op 14 juli a.s. is inmiddels een begrip in de regio met diverse vermaak voor het gehele gezin.
Voor ieder wat wils tijdens de schapendag, want naast de levende have, kan men genieten van een braderie met oude ambachten.

Gedurende de dag kunt U bijkomen op een van de vele terrassen. Daar kunt U onder het genot van een lekker drankje en een hapje genieten van live muziek en dans.

Voor het meeste actuele programma verwijzen wij U graag naar onze website, www.odiliapeel.com onder het kopje schapendag of bezoek onze Facebook pagina; /schapendag odiliapeel.

Daarnaast zullen de kinderen zich ook niet hoeven te vervelen. Met een aanbod van diverse attracties en vertier kan voor hun het bezoek niet lang genoeg duren.

En er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein aan de Rogstraat. De toegang tot het evenement is gratis!
Graag tot ziens op de 45ste schapendag op zondag 14 juli 2019.